Musorujsag
Élő Eredmények

A Veszprémből akar visszavonulni 2019 legjobb magyarországi légiósa

mti
Petar Nenadic, a Telekom Veszprém szerb kézilabdázója jelenlegi klubjából szeretne majd visszavonulni.
A veszprémi Petar Nenadic a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében játszott Telekom Veszprém és az ukrán Motor Zaporizzsja mérkőzésén a Veszprém Arénában 2019. szeptember 15-én (Fotó: MTI/Bodnár Boglárka)

„Remélem, hogy Veszprém az utolsó állomása karrieremnek. Nem hiszem, hogy játékosként visszatérek oda, ahol kezdtem, a Crvena zvezdához. Talán valamilyen más szerepben igen, de játékosként nem” – idézi a Balkan-Handball.com szakportál a 34 éves irányítót.

Nenadic úgy fogalmazott, a Telekom Veszprém az egyik legjelentősebb klub a magyar sportban és a kézilabda világában. „Mindig nyomás alatt játszunk, hiszen az elmúlt években sok pénzt fektettek a csapatba. A nőknél a Győr már ötször nyert Bajnokok Ligáját, a Veszprém viszont eddig minden döntőjét elveszítette, de biztos vagyok benne, hogy eljön a pillanat, amikor tanúi leszünk, hogy az én klubom is megnyeri a címet” – vélekedett.

A szerb irányító 2018 januárjában igazolt Veszprémbe, a jelenlegi szerződése 2022 nyaráig érvényes. Nenadicot a magyar szövetség a tavalyi év legjobb külföldi játékosának választotta.

További tartalmak