×

Szerződést hosszabbított Mirko Alilovic és a MOL-Pick Szeged

Két évvel megtoldotta a világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes Mirko Alilovic szerződését a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapata.

A Tisza-parti gárda honlapján megjelent hír szerint a horvát kapus kontraktusa eredetileg 2021. június 30-ig szólt, ám „remekül érzi magát a családjával Szegeden, így örömmel írta alá az újabb megállapodást”.

„Mirkóban egy kiváló sportolót, példás családapát ismerhettünk meg, aki nagy erőssége a csapatunknak” – méltatta dr. Szűcs Ernő Péter klubelnök a kapust, aki 2018-ban érkezett Veszprémből, és tavaly kupagyőzelmet ünnepelhetett a szegedi együttessel.

„A családom és én is nagyon boldogan élünk Szegeden, így örömmel írtam alá az újabb szerződésem. A hivatásomban és a magánéletemben is ez a legmegfelelőbb hely számomra. Szeretek itt játszani, nagyon megkedveltük Magyarországot, és még további három évig biztos, hogy itt maradunk. Ez nagy boldogság mindannyiunknak. A szurkolóink nagyon gyorsan elfogadtak, ez fontos volt nekem. A célom nem más, mint mindenben jobbá válni, és megszerezni azt a trófeát, amit eddig a klubtörténetében még nem sikerült, azaz megnyerni a Szegeddel a Bajnokok Ligáját. Továbbra is szeretnék segíteni a csapattársaimnak, átadni azt a tapasztalatot, amivel rendelkezem” – nyilatkozta a klub holnapjának a szerződéshosszabbítás után Alilovic.