Musorujsag
Élő Eredmények

Családi okok miatt távozik Rosztovból Ambros Martín

Családi okok miatt távozik Rosztovból Ambros Martín

mti
Két szezon után távozik a Rosztov-Don női kézilabdacsapatának vezetőedzői posztjáról Ambros Martín.

A spanyol szakember és a klub közös megegyezéssel bontott szerződést, mert az 52 esztendős tréner a családja, gyermekei mellett kíván tartózkodni – áll a rosztovi csapat Facebook-oldalán olvasható közleményben.

Ambros Martín kétszer nyert orosz bajnoki címet és Szuperkupát a Rosztovval, míg a Bajnokok Ligájában ezüstérmes volt az együttessel. A korábban a Győri Audi ETO KC-vel négyszeres BL-győztes szakvezető tavaly augusztusban az orosz női válogatott szövetségi kapitánya lett, és télen világbajnoki bronzérmet ünnepelhetett az együttessel. Ambros Martín a szövetségi kapitányi munkát folytatja.

A női BL-ben a tervek szerint szeptember közepén kezdődik a csoportkör, a Rosztov-Don a Ferencvárossal együtt az A csoportban szerepel.

Borítókép: Győr, 2018. március 10. Ambros Martin, a Győr vezetőedzője a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének utolsó fordulójában játszott Győri Audi ETO KC - RK Krim Mercator Ljubljana mérkőzésen a győri Audi Arénában 2018. március 10-én. A Győr 34-25-re győzött. MTI Fotó: Krizsán Csaba

További tartalmak