×

A Győr és az FTC is orosz ellenféllel kezd a Bajnokok Ligájában

A címvédő Győri Audi ETO KC az újonc CSZKA Moszkva otthonában, a Ferencváros pedig Érden a szintén orosz Rosztov-Don ellen kezdi meg szereplését a női kézilabda Bajnokok Ligája következő idényének csoportkörében.

Háfra Noémi, az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája 5. fordulójában a norvég Vipers Kristiansand ellen játszott mérkőzésen az Érd Arénában 2019. november 9-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor) Háfra Noémi, az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosa a női kézilabda Bajnokok Ligája 5. fordulójában a norvég Vipers Kristiansand ellen játszott mérkőzésen az Érd Arénában 2019. november 9-én (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
Az európai szövetség által pénteken nyilvánosságra hozott menetrendből kiderült, hogy a tervek szerint mindkét magyar együttes szeptember 12-én, szombaton játssza első mérkőzését. Az FTC a népligeti csarnok helyett ebben a szezonban is az Érd Arénában rendezi hazai találkozóit.


Idén a 14 fordulóból kilencet bonyolítanak le, amennyiben a koronavírus-járvány lehetővé teszi. November 22-e után bő másfél hónapos szünet következik a norvég-dán közös rendezésű Európa-bajnokság miatt, a BL pedig január 9-én folytatódik majd.

A két nyolccsapatos csoportból az első hat-hat helyezett jut tovább.