×

Két játékos pozitív koronavírus-tesztet produkált a Fradi női kéziseinél

A fertőzött személyeket elkülönítették, a velük kapcsolatba került játékosokat, edzőket és vezetőket újabb tesztnek vetik alá.

Elek Gábor, a Ferencváros vezetőedzője a női kézilabda NB I-ben játszott DVSC-TVP - FTC-Rail Cargo Hungaria mérkőzésen Debrecenben, a Hódos Imre Sportcsarnokban 2017. január 13-án. A Ferencváros 26-17-re nyert. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A ferencvárosi Klujber Katrin (b2) és Kisfaludy Anett védekezik a múlt heti, Rosztov-Don elleni BL-meccsen. MTI/Mónus MártonA Ferencváros női kézilabdacsapatában két játékosnak a koronavírus tesztje pozitív lett, így elmarad a szombati BL-mérkőzés.

A csapat valamennyi tagján szerdán, majd csütörtökön délután is koronavírus tesztet végeztek el. A szerdai teszt mindenkinél negatív eredményt mutatott, ezt követően indultak útnak Norvégiába, a hétvégi BL-meccsre.

A klub közleménye szerint azonban a csütörtökön, Kristiansandban elvégzett vizsgálatok után két játékosnál pozitív koronavírus tesztet regisztráltak. A fertőzött személyeket elkülönítették, a velük kapcsolatba került játékosokat, edzőket és vezetőket újabb tesztnek vetik alá.

A pozitív tesztek miatt így a szombati, Vipers Kristiansand elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés elmarad.A klub ahogy eddig, úgy a jövőben is mindent megtesz a sportolók, stábtagok és valamennyi munkatársa egészségének megóvásáért.