Musorujsag
Élő Eredmények

Kézilabda: már tíz Fradi-játékosnak lett pozitív a tesztje

Kézilabda: már tíz Fradi-játékosnak lett pozitív a tesztje

m4sport.hu
Kedden ismét koronavírus-teszten vett részt csapatunk, és sajnos újabb négy személy tesztje lett pozitív.

Amint arról beszámoltunk, női kézilabdacsapatunk múlt szerdán, csütörtökön, majd szombaton is koronavírus-teszten vett részt – az eredmény ismert, bár szerdán mindenki negatív lett, csütörtökön kettő, szombaton pedig négy újabb játékosunk tesztje fertőzést mutatott. Kedden reggel ismét vizsgálták a csapatot, és sajnos ezúttal is négy fő, két játékos, és két stábtag szervezetében mutatták ki a koronavírust.

A csapat valamennyi tagja továbbra is a járványügyi előírásoknak megfelelően karanténban tartózkodik, a következő tesztre az ilyenkor előírt protokoll alapján kerül sor. A helyzetről tájékoztattuk az Európai Kézilabda-szövetséget és kértük a következő Bajnokok Ligája-találkozónk elhalasztását. Kérelmünket az EHF jóváhagyta, vagyis az FTC-Rail Cargo Hungaria – Metz összecsapást későbbi, egyelőre ismeretlen időpontban rendezik meg.

Klubunk eddig is szigorú intézkedéseket tett a vírus terjedésének meggátolása érdekében, és továbbra is mindent megtesz a sportolók, stábtagok és valamennyi munkatársa egészségének megóvásáért.

Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről, amint lehetséges, tájékoztatjuk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot.

További tartalmak