Musorujsag
Élő Eredmények

Danyi Gábor: Az orvos kiélezett meccseket írt fel nekem

M4 Sport
A Győri Audi ETO KC vezetőedzője szerint címvédőként is meg kell becsülni azt a két döntetlent, amelyet az együttes a CSZKA Moszkva és a Brest Bretagne otthonában elért a Bajnokok Ligája csoportkörében.

A győriek az első fordulóban 27-27-et játszottak az orosz fővárosban, a másodikban hazai pályán 43-28-ra nyertek a Podravka Koprivnica otthonában, míg a harmadik körben 25-25-ös döntetlent értek el Franciaországban.

„Igen, az orvos ezt írta fel nekem, és úgy néz ki, hogy nagyon hallgatnak rám a lányok” – válaszolta Danyi Gábor vezetőedző az M4 Sport Kézilabda magazinjában arra a felvetésre, hogy a Győr két kiélezett meccsen van túl a BL-ben.

A szakember komolyra fordítva a szót hozzátette, hogy természetesen mindkét mérőzést szerették volna megnyerni, de mindkét döntetlent meg kell becsülniük, hiszen a Moszkva és a Brest is nagyon erős és nagyon jó kézilabdát játszik. „A Brest már évek óta ott van a közvetlen európai élvonalban és a Moszkva is erre az útra lépett. De a saját kezünkben van a sorsunk, itthon kell bebizonyítanunk, hogy jobb csapat vagyunk náluk.”

„Nagyon rutinosak a játékosaim, nem jönnek zavarba, ha valami nem sikerül – reagált Danyi Gábor arra, hogy a Győr mindkét döntetlen alkalmával a hajrában mentett pontot. – Nagyon sok szoros végjátékos mérkőzuést játszottak már és mint mindent, ezt is meg kell tapasztalni, tanulni. MIndemellett olyan a mentalitás és a csapategység, hogy soha nem adjuk fel.”

További tartalmak