Musorujsag
Élő Eredmények

Koronavírusos játékosa miatt karanténba került a Siófok

Koronavírusos játékosa miatt karanténba került a Siófok

siofokkc.hu
Pozitív lett a Siófok KC egyik játékosának koronavírus-tesztje, így az egész csapat és a szakmai stáb is karanténba került.

„A PCR tesztek eredménye alapján a csapat egyik játékosánál kimutatható volt a Covid-19 vírus. A protokollnak megfelelően a Siófok KC játékosai és a közvetlen stábtagok karanténba vonultak” idézi a klubhonlap az SKC járványügyi felelősét, Dr. Kisegyházi Attilát.

A klub tájékoztatott arról, hogy megkezdték a tárgyalásokat a Magyar Kézilabda Szövetséggel a soron következő ellenfelek klubvezetőivel a találkozók halasztásáról.

Mozgalmasan kezdődött a hét a csapat számára, hiszen hétfőn jelentették be, hogy menesztették az együttes norvég vezetőedzőjét, Bent Dahlt, mert nem voltak megelégedve a munkájával, valamint azonnali hatállyal, határozatlan időre felfüggesztették a csapat spanyol klasszisát, Nerea Penát.

Az MTK hétfőn közölte, hogy a Győr, a Debrecen és a Ferencváros elleni találkozóit el kell halasztani, mert két játékos teszteredménye is pozitív lett, ezért a teljes csapat és a szakmai stáb minden tagja tíznapos karanténba vonult.

További tartalmak