Musorujsag
Élő Eredmények

Egy válogatott beálló hosszabbított, egy másik távozik Vácról

Egy válogatott beálló hosszabbított, egy másik távozik Vácról

MTI
A Váci NKSE női kézilabdacsapat egyik válogatott beállója, Helembai Fanny szerződést hosszabbított, a másik, Szabó Laura viszont idén nyáron távozik.

A klub honlapjának szerdai beszámolója szerint a vezetőség a következő években is szeretné követni az elmúlt esztendők játékospolitikáját, tehát fiatal magyar játékosokkal venné fel a versenyt a hazai élvonallal.

A nyáron lejáró szerződésű játékosok közül a saját nevelésű válogatott beálló, Helembai Fanny 2023 nyaráig hosszabbított, a 2017-ben Békéscsabáról igazolt jobbszélső, Diószegi Nikolett pedig egy plusz egy éves megállapodást írt alá.

A következő idényben nem lesz a váciak játékosa Szabó Laura, Sanja Radosavljevic, Triffa Ágnes és Lakatos Rita, utóbbi Siófokon folytatja. Az érkezők között lesz a Kisvárda kapusa, Pásztor Bettina, a Dunaújváros irányítóként és átlövőként is bevethető játékosa, Ferenczy Fruzsina, a junior Európa-bajnok balszélső Schatzl Natalie, aki szintén Dunaújvárosból igazolt a Pest megyei együtteshez, valamint a Győr beállója, Világos Diána.

Borítókép: Helembai Fanny, valamint a szerb Jovana Stoiljkovic (b) és Jelena Trifunovic a női kézilabda Európa-bajnokság C csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Szerbia mérkőzésen a dániai Koldingban 2020. december 6-án. (Fotó: MTI/EPA/Ritzau/Bo Amstrup)

További tartalmak