Musorujsag
Élő Eredmények
×

Minden játékos csatlakozott a női kéziválogatott keretéhez

Minden játékos csatlakozott a női kéziválogatott keretéhez

m4sport.hu
Csatlakozott a válogatotthoz Szöllősi-Zácsik Szandra is, akinek tesztje pénteken még kétes eredményt mutatott.

Szöllősi-Zácsik Szandra késve, vasárnap helyett csak kedden csatlakozott a pénteken kezdődő olimpiai selejtezőtornára készülő magyar női kézilabda-válogatotthoz.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapjának rövid híradása szerint az MTK balátlövőjének pénteki koronavírustesztje kétes eredményt hozott, ezért elővigyázatosságból nem utazott el Győrbe. Az ezt követő napokon négy PCR-tesztje is negatív lett, így a Nemzetközi Kézilabda Szövetség engedélyezte a csapathoz való csatlakozását.

A 19 fős keret tagjai közül 11 játékos a Ferencvárosban szerepel, közülük a jobbszélső Kovács Anett még soha nem játszott a válogatottban. A Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Magyar Kupában is címvédő Győri Audi ETO KC-t csupán Lukács Viktória képviseli, ugyanis Faluvégi Dorottya és Fodor Csenge sem szerepel a keretben. Minden mérkőzésre 16 játékos nevezhető, a torna során öt cserére van lehetőség.

Továbbra sem ismert, hogy Elek Gábor szövetségi kapitány koronavírusos megbetegedése után mikor csatlakozhat a csapathoz. Az M4 Sport és az m4sport.hu a magyar válogatott valamennyi mérkőzését élőben közvetíti.

A győri olimpiai selejtezőtorna programja:
péntek:
Magyarország-Kazahsztán 17.00
Oroszország-Szerbia 20.00
szombat:
Magyarország-Szerbia 17.30
Oroszország-Kazahsztán 20.30
vasárnap:
Szerbia-Kazahsztán 17.30
Magyarország-Oroszország 20.30

A torna első két helyezettje jut ki az idén nyárra halasztott tokiói olimpiára.

További tartalmak