Musorujsag
Élő Eredmények

Siófokra szerződik a Győri Audi ETO magyar válogatott játékosa - hivatalos

Siófokra szerződik a Győri Audi ETO magyar válogatott játékosa - hivatalos

m4sport.hu
A Siófok KC női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a nyártól a klubnál folytatja a pályafutását Puhalák Szidónia.
Puhalák Szidónia Fotó: gyorietokc.hu Puhalák Szidónia (Fotó: gyorietokc.hu)

Fodor János, a siófokiak ügyvezetője elárulta, hogy Puhalák megszerzésével kilencven százalékban összeért az alakulat jövő évi kerete.

„Lehetőségünk volt egy olyan játékos leigazolására, aki a mögöttünk hagyott időszakban sérülések miatt nem tudta magát megmutatni, de kiváló képességekkel bír. Egyeztettünk a szakmai stábbal, és arra jutottunk, hogy Szidónia minden tekintetben beleillik abba az új projektbe, mely a nyártól veszi kezdetét. Itt újra felépítheti magát, és megmutathatja, hogy milyen nagyszerű játékos. Elégedettséggel tölt el, hogy sikerült őt megszereznünk. Érkezésével kilencven százalékban összeállt a jövő évi keret, melyet hamarosan véglegesítünk.”

A 24 esztendős Puhalák Szidónia a jelenlegi idényben előbb sérülés miatt volt inaktív, majd elkapta a koronavírust, ami újfent hátráltatta őt a játékban.

„Egyik reggel hívott a menedzserem, és azt mondta, hogy van egy jó híre. Nem tudtam, hogy mi lesz a következő mondat, de egy rövid hatásszünet után elárulta, hogy megkereste őt a Siófok. Egyből tudtam, hogy ez egy jó lehetőség a számomra. Ezek után egyeztettem a siófoki vezetőkkel, akik felvázolták az elképzeléseiket a jövőre nézve. Minden szavuk nagyon pozitívan hatott, így nem is volt kérdés hogyan döntök. Siófokon nagyon jók a körülmények, minden adott ahhoz, hogy a magammal szembe támasztott elvárásokat teljesítsem. Komoly céljaim vannak, és úgy érzem, hogy itt kiteljesedhetek. A mostani egy roppant kaotikus év a számomra, de minden erőmmel azon leszek, hogy a nyártól száz százalékos állapotban tudjam segíteni a csapatomat.”

További tartalmak