Musorujsag
Élő Eredmények

Bánhidi Bence 2025-ig hosszabbított a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatával

Bánhidi Bence 2025-ig hosszabbított a MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatával

m4sport.hu
A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy meghosszabbította Bánhidi Bence szerződését.
Bánhidi Bence (balra) hosszabbított Szegeden (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A 26 esztendős magyar válogatott közönségkedvenc a klub közleménye szerint 2025-ig kötelezte el magát a csapathoz. Bánhidi Bence 2016-ban szerződött a MOL-Pick Szegedhez, a magyar bajnokságban eddig 105 meccsen lépett pályára és 266 gólt szerzett, míg a Bajnokok Ligájában 269 találatnál jár.

„Jól érzem magam a csapatnál, a városban, ennél nem is kell több egy sportolónak. Komoly célokért küzdünk, és én ezt szeretném a csapattársaimmal megvalósítani. Ez a szerződéshosszabbítás is jelzi, hogy hosszútávra tervezek Szegeden, ahol kiváló szakmai munka folyik. A fejlődésem biztosított, egy remek szurkolótábor áll mögöttünk, és az év végétől egy olyan Arénában játszhatunk majd, amely Európa egyik fellegvárává válhat. Én ennek a csapatnak maradok a tagja, és azon leszek, hogy itthon és a nemzetközi porondon is trófeákat gyűjtsünk be” – mondta el Bánhidi Bence.

A nagyszerű beálló az alakulattal 2018-ban magyar bajnoki címet, 2019-ben pedig Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett.

„A hír, amit most örömmel jelentek be a szurkolóinknak, olyan, mint egy nagy győzelem. Nem túlzás ez a megfogalmazás, hiszen a legnagyobb klubokkal versenyeztünk Bence hosszú távú szerződéséért, így egy rendkívüli csatát nyertünk meg. Klubunk kiváló játékosával sikerült meghosszabbítanunk a szerződését. Válogatott beállósunk, Bánhidi Bence 2025-ig a MOL-PICK Szeged játékosa marad. Az új igazolásaink mellett ez komoly erősítés, az egyik legnagyobb értékünkkel sikerült megállapodnunk, és amely mindenki számára nagy boldogság, hogy további négy évig biztos a #handballfamily tagja marad” – nyilatkozta dr. Szűcs Ernő Péter, a Szeged elnöke.

Borítókép: MTI/Ujvári Sándor

További tartalmak