Musorujsag
Élő Eredmények

Megsérült a kézilabdázó Szöllősi-Zácsik Szandra válla

Megsérült a kézilabdázó Szöllősi-Zácsik Szandra válla

MTI
Vállsérülés miatt két-három hét kényszerpihenő vár Szöllősi-Zácsik Szandrára, az MTK és az olimpiai kvótás magyar női válogatott kézilabdázójára.

 

A fővárosi klub honlapjának pénteki híradása szerint a balátlövő szerdán, a mosonmagyaróvári vesztes bajnoki mérkőzés 15. percében sérült meg. Bár hosszas ápolást követően visszatért a pályára, nagy fájdalmai voltak. Az azóta elvégzett vizsgálatok során részleges rotátorköpeny-szakadást diagnosztizáltak nála.

„Két-három hét pihenő, kezelések, és persze gyógytorna vár most rám. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor közel százszázalékos formában kezdhetem majd meg a felkészülést az olimpiára” – nyilatkozta Szöllősi-Zácsik.

Azt már február elején bejelentették, hogy a balátlövő az idény végén távozik az MTK-tól és visszatér a Ferencvároshoz. Az elmúlt másfél szezonban 46 tétmeccsen 234 gólt szerzett az MTK színeiben.

„Gyönyörű volt az elmúlt két szezon, hiszen kétgyermekes anyukaként itt tértem vissza a pályára, nem tudva, mit hoz a jövő. Voltak céljaim, szerettem volna segíteni az MTK-nak, de nem gondoltam, ilyen szintre vissza tudok kapaszkodni” – mondta.

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak