Musorujsag
Élő Eredmények

Jelentős változások várhatóak a veszprémi kézilabdázóknál

Jelentős változások várhatóak a veszprémi kézilabdázóknál

m4sport.hu
David Davis szombaton még abban bízott, leülnek és megbeszélik a jövőt, hétfőn azonban azonnali hatállyal menesztették.

Hétfőn menesztette David Davist a Veszprém kézilabdacsapata. A spanyol szakember már szombaton, a Szegeddel szemben elbukott bajnoki döntőt követően érezte, nem biztos, hogy folytathatja a munkát.

“Akár a számokat, akár az összképet nézzük, azt kell mondanom, hogy jobbak voltak nálunk. A saját jövőmmel kapcsolatban nem tudok semmit mondani. Ott a szerződésem, egyeztetünk a klubbal. A vezetőség dönt majd. Ha úgy döntenek, hogy vége, akkor vége, ha a folytatás mellett döntenek, akkor folytatom, de az összképet kell nézni. Le kell ülni és biztos vagyok benne, hogy le is fogunk ülni egyeztetni, és megnézzük, hogy mit csináltam az elmúlt 2,5 évben, aztán a klub majd dönt, ez nem rajtam múlik” – mondta még szombaton az M4 Sportnak.

Hétfőn a klub részéről a korábbi klasszis, Nagy László sportigazgató adott ki közleményt: „Az eredménytelen szezon következményeként sajnos edzőváltáshoz kellett folyamodnunk a mai napon. Köszönjük David Davis eddigi munkáját. Biztosíthatok mindenkit, hogy a közeljövőben további gyökeres szerkezeti és személyi változások várhatóak a csapat háza táján. A részletekről szintén július 1. után tudunk több információt közölni” – áll a közleményben.

Hozzáteszi, a Veszprém egy nagy múltú klub, több sikeres év után ez az idei valóban nem úgy sikerült, ahogyan azt tervezték, de az egész szakmai stáb szívét, lelkét kiteszi, és kitette a klubért.

Borítókép: MTI/EPA/Martin Ziemer

További tartalmak