Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szucsánszki: Soha nem lesz már százszázalékos a vállam

Szucsánszki: Soha nem lesz már százszázalékos a vállam

mti
Szucsánszki Zita meglátása szerint már soha nem lesz százszázalékos a tokiói olimpián kiugrott válla.

Az irányító az oroszok elleni csoportmérkőzésen sérült meg, így a folytatásban már nem segíthette a japán fővárosban negyeddöntőig jutott magyar válogatottat. A 34 esztendős játékos az M1-nek nyilatkozva azt mondta, a körülményekhez képest egész jól helyrejött a sérült testrész.

„Nem százas a vállam és valószínűleg már nem is lesz soha, eléggé el van használódva, egy-két porc hiányzik” – fogalmazott Szucsánszki, aki a hétvégén már meccskeretben volt, edzéseken tudja vállalni a „kontaktot”, és valószínűleg védekezésben hamarosan segíteni tudja klubcsapatát, a Ferencvárost.

„Talán már a Dunaújváros ellen pályára léphetek, védekezésben és akár támadásban is, de bombagólokat még ne várjanak tőlem, az átlövésekkel még vannak gondjaim” – fejtette ki a szerdai, idegenbeli mérkőzés kapcsán.

Arra a kérdésre, hogy szeretne-e visszakerülni az új szövetségi kapitány, Golovin Vlagyimir irányította nemzeti csapatba a későbbiekben, azt felelte: „én már annak is örülnék, ha a Fradinak a hasznára lennék, először ez a cél”.

Borítókép: Szucsánszki Zita a tokiói olimpia magyar-orosz csoportmeccsén (Fotó. MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak