Musorujsag
Élő Eredmények
×

Golovin Vlagyimir: Tegnap hazudtam. Azt mondtam, hogy 29 kapott góllal nem lehet nyerni…

Golovin Vlagyimir: Tegnap hazudtam. Azt mondtam, hogy 29 kapott góllal nem lehet nyerni…

m4sport.hu
Mint ismert, a magyar női kézilabda-válogatott szombat este 32–29-re legyőzte Csehországot, így az utolsó kör eredményétől függetlenül bejutott a világbajnokság középdöntőjébe. A háromgólos siker után a mieink szövetségi kapitánya, Golovin Vlagyimir értékelte a történteket.

„Tegnap hazudtam. Azt mondtam, hogy 29 kapott góllal nem lehet nyerni, aztán ma is sikerült… – kezdte az értékelését Golovin Vlagyimir, a mieink szövetségi kapitánya. – A védekezésünk valamennyit javult, de kiderült, hogy a visszarendeződésünk nem működik. A könnyű gólok számában veszítettünk a cseh csapat ellen. Tehát van még egy feladat, amin kell majd javítani a következő meccsig.”

Arra a kérdésre, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményét a csehek elleni a mérkőzésen, annyit válaszolt a szövetségi kapitány, hogy szerinte a csapat egésze, és ehhez Klujber Katrin „csak” besegített a 11 góljával. Azzal kapcsolatban, hogy Bíró Blanka miért nem kapott játéklehetőséget, csak annyit mondott, hogy mivel Szikora Melinda jó teljesítményt nyújtott a kapuban, nem volt oka cserélni.

„Másfél óra múlva már foglalkozunk a németekkel is. Majd éjszaka, sajnos ez egy ilyen műszak…” – zárta mosolyogva a mondandóját a magyar válogatott kapitánya.

Lukács Viktória, Klujber Katrin és Vámos Petra értékelését ide kattintva olvashatja el.

Női kézilabda-világbajnokság, E-csoport:
Magyarország–Csehország 32–29 (17–15)
Magyarország: Szikora – Márton 3, Vámos 3, Bordás 3, Planéta, Háfra 3, Lukács 2, cserék: Klujber 11, Kácsor 4, Szabó L., Tóth E. 2, Kovács A., Fodor, Albek 1, Bíró. Szövetségi kapitány: Golovin Vlagyimir
védések/gólok: 49/32, illetve 45/29
gólok hétméteresből: 3/3, illetve 3/3
kiállítások: 14, illetve 4 perc

Borítókép: IHF

További tartalmak

Kapcsolódó hírek