Musorujsag
Élő Eredmények
×

Két meghatározó emberével is hosszabbított a Telekom Veszprém

Két meghatározó emberével is hosszabbított a Telekom Veszprém

m4sport.hu
Petar Nenadic egy, Ligetvári Patrik két évvel hosszabbította meg lejáró szerződését.

Értékes ajándékot hozott a mikulás a Telekom Veszprém kézilabda-csapatának. A klub Facebook-oldalára felkerült kisfilm alapján az irányító Petar Nenadic és az átlövő Ligetvári Patrik is meghosszabbította szerződését. A szerb légiósnak 2023-ig, míg a magyar átlövőnek 2024-ig érvényes az új kontaktusa.

A 25 éves Ligetvári 2012 óta a veszprémiek játékosa, háromszor adták már kölcsön, legutóbb tavaly tért vissza anyaegyesületéhez. A magyar válogatottban is számításba vett, védekezésben különösen sokat foglalkoztatott balátlövő szerint nagyon sokat fejlődött a most zajló idényben, és a jövőben is ezen az úton kíván haladni, hogy minél meghatározóbb szerepet töltsön be.

Ligetvári a klubhonlapnak elmondta, nem sokat kellett gondolkoznia a hosszabbításon. “Gyerekkorom óta a Veszprém kötelékébe tartozom, ez is plusz motivációt jelent, hogy saját közönségem előtt játszhatok. Voltam persze kölcsönben háromszor, de az is mind a fejlődésemet szolgálta. Nem gondolkoztam tehát sokat, örömmel maradok” – mondta a válogatott játékos.

A 35 éves, Európa-bajnoki ezüstérmes Nenadic 2018 óta játszik a veszprémi együttesben. A jelenleg sérült, gólerős szerb kézis – akit irányítóként és balátlövőként is alkalmaznak – elmondta: januárra közel vagy teljesen százszázalékos állapotba szeretne kerülni, hogy képes legyen felvenni az edzések ritmusát.

A jelenleg sérült Nenadic elmondta, boldog, hogy még egy évet marad, és folytatják a megkezdett utukat a csapattal, ez sokat jelent számára. “Mindenki tudja, milyen tervekkel jöttem ide, ahhoz, hogy elérjük ezeket, dolgozunk tovább. Képesek vagyunk rá, elérhetünk bármilyen célt, amit kitűzünk magunk elé” – mondta.

Borítókép: Ligetvári Patrik (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

További tartalmak