Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Nagy László az M4 stúdiójában adta át a Telekom Veszprém Jónak lenni jó!-nak felajánlott ajándékait

Nagy László az M4 stúdiójában adta át a Telekom Veszprém Jónak lenni jó!-nak felajánlott ajándékait

m4sport.hu
Nagy László, a Telekom Veszprém sportigazgatója az M4 Sporthíradójában adta át a bakonyi klub által, a közmédia Jónak lenni jó! adománygyűjtő akciójának felajánlott ajándékokat, többek között egy, a csapat összes tagja által aláírt mezt.

„Adni jobb, mint kapni. Ezzel a tudattal indult neki a Telekom Veszprém ennek az évnek is, így természetesen mikor szóba került, hogy csatlakozhatunk a kampányhoz, nagy örömmel fogadtuk el a felkérést” – mondta az egykori klasszis átlövő, aki hozzátette, egyébként sem áll távol a jótékonykodás a klubtól.

A veszprémiek igyekeznek minél több kérésnek eleget tenni, többek között állatmentő menhelyet, rászoruló gyerekeket, valamint koraszülötteket segítő alapítványt, kórházi gyerekosztályt és speciális iskolát is támogatnak évről évre.

Az idei Jónak lenni jó! adománygyűjtő kampányával a Covid-árvák támogatására gyűjt a közmédia, a karitatív akció kedvezményezettje a Regőczi István Alapvítvány, amelynek missziója, hogy személyre szabott gondoskodást biztosítson a koronavírus-járvány idején árván vagy félárván maradt magyar gyerekeknek.

Természetesen a szakmáról is kérdeztük a veszprémi sportigazgatót, aki elmondta, szeretnének szépen búcsúzni az évtől a BL-ben, tehát egyértelműen a győzelem lesz a céljük a csütörtöki, Flensburg elleni csoportmeccsen.

„Lógott a levegőben, éreztük, hogy azt a jó teljesítményt, amivel kezdtük az idei szezont, nem feltétlenül tudjuk majd tíz hónapon keresztül fenntartani, az olimpia után jött is egy ilyen időszak. Ez persze nem mentség a bukaresti vereségre, nyilván ott is győzni szerettünk volna, de bealtattak minket, ami után már nem tudtunk ritmust váltani és a saját játékunkat játszani. A nagy különbségű hazai győzelmünkkel talán részben kárpótoltuk a szurkolókat” – fogalmazott az októberi végi vereségről, illetve a múlt heti visszavágásról.

A Momir Ilic, Gulyás Péter edzőpárosról beszélve hozzátette, kinevezésükkor tisztában voltak azzal, hogy ez az első munkájuk egy felnőttcsapat élén, „tapasztalatlanok egyelőre, de minden támogatást és segítséget megkapnak a stáb és a klubvezetés részéről”.

A magyar férfi kézilabda-válogatott csapatmenedzsereként is dolgozó szakember elmondta, a keret december 16-án kezdi a felkészülést a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságra, de a külföldön játszók csak a hónap végén, január elején csatlakoznak a válogatotthoz.

További tartalmak