Musorujsag
Élő Eredmények

Mikler és Bodó is hosszabbított a Pick Szegednél

Mikler és Bodó is hosszabbított a Pick Szegednél

MTI, m4sport.hu | Szerző: Kun Dániel
A kapus Mikler Roland és a balátlövő Bodó Richárd is meghosszabbította szerződését a Pick Szeged kézilabdaklubbal.

Kiss Bence cégvezető hétfőn az egyesület honlapján elmondta, Mikler 2024-ig, Bodó 2025-ig írt alá a bajnoki címvédőnél.

A válogatott kapus először 2010-ben igazolt Szegedre, tagja volt az EHF Kupát megnyerő együttesnek, majd 2014-től öt éven át a nagy rivális Veszprém kapuját őrizte. A 2019-es visszatérését követően idén bajnoki aranyérmet ünnepelhetett a csongrádiakkal.

„Egy a célunk a klubbal, így gyorsan megtörtént a megállapodás, 2024-ig biztosan itt leszek! Imádom ezt csinálni, fizikailag rendben vagyok, úgy érzem, hogy a kellő munkát beleteszem, és akkor a teljesítményem is rendben van. Örülök a szerződéshosszabbításnak, annak, hogy továbbra is Pick Szegedet erősíthetem” – nyilatkozta Mikler Roland.

Bodó Richárd 2016 nyarán szerződött a klubhoz, és immár az ötödik helyen áll a Bajnokok Ligája házi góllövő-örökranglistáján 220 találattal. A szegedi színekben kétszeres bajnok balátlövő 2019-ben Magyar Kupát is nyert csapatával.

„2025-ig írtam alá a szerződést, amelyet a Pick Szeged ajánlott. Nagy örömömre egymás tenyerébe csaptunk. Boldog vagyok Szegeden, itt lett családom, itt születtek a gyerekeim, így minden a városhoz, a klubhoz köt. Hatalmas motiváció az új Pick Aréna, és hogy itt szeretnek engem, így örömmel írtam alá a megállapodást” – mondta Bodó Richárd.

Mindkét kézilabdázó szerepel a januári magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott 21 fős keretében.

Borítókép: pickhandball.hu

További tartalmak