Musorujsag
Élő Eredmények

Szigorú szabályok szerint lehet meccsre menni a kézilabda Eb-n

Szigorú szabályok szerint lehet meccsre menni a kézilabda Eb-n

MTI
A maszk, a védettségi igazolvány és a személyazonosító okmány az alap, hogy valaki bejusson a csarnokba.

A szurkolók csak karszalaggal léphetnek be a csarnokokba a jövő csütörtökön kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság magyarországi helyszínein.

A szervezők tájékoztatása szerint a budapesti, szegedi és debreceni mérkőzéseken az érvényes belépőjegy vagy bérlet mellett – a koronavírus-járvány miatt – a 12. életévüket betöltött személyeknek be kell mutatniuk a védettségi igazolványukat vagy a 72 órán belüli negatív PCR-tesztjüket, valamint a védettséget igazoló dokumentumon szereplő személyazonosító okmányukat (személyi igazolvány, útlevél).

A 12 év alatti gyermekek a koronavírus elleni védettségét igazoló, 18. életévét betöltött személy felügyelete alatt vehetnek részt az eseményen. Az orrot és a szájat elfedő maszk használata ugyancsak kötelező, csak az étkezés és italfogyasztás idejére lehet mellőzni.

Az arénába lépés előtt minden szurkoló karszalagot kap. A budapesti meccsekre érkezők ezt a budaörsi Tesco, a fóti Auchan, vagy pedig a Groupama Aréna parkolójában vehetik át. Debrecenben a Hódos Imre Sportcsarnok, Szegeden pedig a Tisza Center parkolójában lehet hozzájutni a karszalagokhoz.

Családi jegy esetén minden családtag megjelenése kötelező a helyszínen. A karszalagokat már a mérkőzés előtti napon érdemes felvenni a fennakadások elkerülése érdekében.

A szervezők figyelmeztetnek, hogy közönségparkoló egyik helyszínen sem áll rendelkezésre, ezért kérik, hogy a tömegközlekedési eszközöket részesítsék előnyben az arénák megközelítéséhez.

Helyszíni jegyvásárlásra is lesz lehetőség, a pénztárak nyitva tartanak, de a szervezők inkább az elővételes vásárlást javasolják a watchgamesseemore.hu/jegyek oldalon.

Borítókép: fotó: Besenyei Gergely

További tartalmak