Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: Veszélyben a fejbe lőtt kapus szombati játéka

Videó: Veszélyben a fejbe lőtt kapus szombati játéka

m4sport.hu | Sz.Sz.
Kérdéses szombati játéka a kézilabda Európa-bajnokságon csütörtökön fejbe talált norvég kapusnak, Torbjörn Bergerudnek. A szövetségi kapitánynak időben kell dönteni, hogy benevezi-e a következő mérkőzésre első számú kapusát.

A szlovák jobbszélső, Tomás Urban találta fejen a norvég kapust, aki nem tudta folytatni a játékot csütörtökön a társházigazda elleni mérkőzésen. Bergerud fejfájásra és szédülésre panaszkodott a rosszul sikerült lövés után, és csupán néhány percet töltött a pályán az esetet követően.

Christian Berge, a norvég szövetségi kapitány a pénteki sajtótájékoztatón elmondta: „ma könnyített edzésen vett részt, de továbbra sem érezte magát teljesen ébernek”. Hozzátette, „túl kell tekintenünk az eseten, és fel kell készülnünk minden eshetőségre”.

A mérkőzésekre nevezhető, 16-os keretet legkésőbb egy órával a találkozó kezdete előtt le kell adnia a csapatoknak, Norvégia szombaton 20:30-tól Oroszországgal játszik csoportrangadót. Bergének mérlegelnie kell, hogy kockáztat-e Bergeruddel vagy nevezi a kerete harmadik kapusát, Sander Drange Heierent a Drammen HK játékosát.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek