Musorujsag
Élő Eredmények
×

Megóvták a lengyelek az oroszok elleni Eb-középdöntőt

Megóvták a lengyelek az oroszok elleni Eb-középdöntőt

m4sport.hu | Sz.Sz.
Lengyel sajtóértesülés szerint az ország kézilabda-szövetsége megóvta az oroszok elleni, drámai körülmények között véget ért Európa-bajnoki középdöntő végeredményét.

A lengyel lengyel válogatott úgy játszott 29–29-es döntetlent az oroszokkal, hogy a meccs utolsó perce döntetlenről kezdődött, majd a lengyel Michal Daszek két másodperccel a vége előtt emberelőnyben betalált, az oroszok időt kértek, majd Szergej Koszorotov a középkezdés után szinte a felezővonalról a kapuba bombázott, ezzel alakult ki a végeredmény.

A TVPSport.pl értesülései szerint a lengyel szövetség arra hivatkozva nyújtott be óvást, hogy Koszorotov a televíziós felvételek alapján lépéshibát vétett: a megengedett három helyett négyet lépett leütés nélkül a labda megszerzése után.

A lap szerint az európai szövetség (EHF) hétfő délig válaszol a lengyel szövetség írásos indoklására, az óvás pedig 1000 euróba került.

Borítókép: Pozsony, 2022. január 23. Az orosz játékosok örülnek (b) a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában játszott Orosz csapat - Lengyelország mérkőzés végén Pozsonyban 2022. január 23-án. A találkozó 29-29-es döntetlennel zárult. MTI/EPA/Martin Divisek

További tartalmak