Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: az Eb-bronzmeccs első percében, visszafutás közben sérült meg a dánok All-Star-jobbátlövője

Videó: az Eb-bronzmeccs első percében, visszafutás közben sérült meg a dánok All-Star-jobbátlövője

m4sport.hu | Sz.Sz.
A férfi kézilabda Európa-bajnokság bronzmérkőzésének első percében megsérülő Mathias Gidsel térdsérülésével kapcsolatban pontos diagnózis még nem érkezett – csapattársa és a szövetségi kapitány azonban aggódik a jobbátlövőért.

Mathias Gidselé volt az első dán lövési kísérlet a Franciaország ellen hosszabbításban, 35–32-re megnyert bronzmérkőzésen, ám visszafutás közben egy rossz lépést követően megsérült a bal térde.

„Nem érkeznek túl jó hírek az állapotával kapcsolatban. Most várnunk kell, aztán Mathiasnak meg kell vizsgáltatnia a térdét, hogy kiderüljön, mi történt pontosan” – fogalmazott a dánok szövetségi kapitánya, Nikolaj Jacobsen a dán TV2-nek.

„Hihetetlenül sajnálom, hogy így végződött számára az Európa-bajnokság – vélekedett Niklas Landin. Most azért valószínűleg örül, hogy a harmadik helyen végeztünk, így a sérülése nem volt hiábavaló. Most meg kell várnunk, hogy mit mond a vizsgálat, de nagyon lehangolt volt. Elszomorított, amikor ezt láttam.”
Gidsel kiváló formában játszott a Európa-bajnokságon: 7 mérkőzésen, 37 gólt szerzett 41 lövésből, 90.02 százalékos hatékonysággal, a szurkolók pedig beválasztották a torna All-Star-csapatába.

További tartalmak