Musorujsag
Élő Eredmények
×

Az Eb-győztes kapus fia: Ő a legjobb a világon, vagyis a második legjobb – videó

m4sport.hu | Sz.Sz.
Múlt vasárnap Svédország győzelmével ért véget a magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokság. Andreas Palickának, a svédek klasszis kapusának fia furcsának nevezte, hogy apjáék megnyerték a tornát.

A svéd stv a Landvetter reptülőtéren, Göteborgban fogadta a hazaérkező kézilabda-válogatottat. A média munkatársai mellett természetesen a játékosok családtagjai is megjelentek, így Andreas Palicka fiával, Astonnal is készülhetett egy aranyos interjú.

Mennyire jó játékos édesapád?

Aston: Ő a legjobb a világon, vagyis a második legjobb, Landin (a dán válogatott kapusa) egy kicsit jobb nála.

Milyen érzés látni, hogy apa aranyéremmel tért haza?

Furcsa. Általában ezüst- vagy bronzérmet szokott hazahozni.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Időn túli hetes döntött: a címvédő spanyolokat legyőző Svédország a férfi kézilabda Európa-bajnoka
Egygólos győzelmével, 27–26-ra Svédország nyerte a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság döntőjét a budapesti kézilabda Arénában. A hatalmas iramú mérkőzés utolsó percében a rutinos spanyol, Joan Canellas hibázott két hatalmasat, így a svédek 19 másodpercet támadhattak a győzelemért, és időn túli hetesgóllal szerezték meg az aranyérmet.
Kézilabda
Hosszabbítás után Dánia nyerte a bronzmeccset a kézi Eb-n
Végletekig kiélezett küzdelmet hozott a férfi kézilabda Európa-bajnokság bronzmérkőzése, 29–29 után következett a kétszer ötperces hosszabbítás, miután a dánok nem tudták belőni a meccslabdát. A ráadásban első felében Franciaország egyetlen gólt szerzett, és háromgólos hátrányba került, melyet a második öt percben sem tudott ledolgozni. Niklas Landin három gólt engedett a hosszabbításban, Dánia 32-35-re győzött.
Kézilabda