Musorujsag
Élő Eredmények
×

Már kaphatóak a jegyek a női kézilabda-BL budapesti négyes döntőjére

Már kaphatóak a jegyek a női kézilabda-BL budapesti négyes döntőjére

MTI
Megkezdődött a jegyértékesítés a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére, amelyet a budapesti MVM Dome-ban rendeznek június 4-5-én.

A Magyar Kézilabda Szövetség honlapjának keddi beszámolója szerint öt kategóriában – 9990 és 59 990 forint közötti áron – lehet vásárolni belépőket, amelyek mindegyik mérkőzésre érvényesek.

Michael Wiederer, az Európai Kézilabda Szövetség elnöke arról beszélt, hogy a vasárnap befejeződött férfi Európa-bajnokság három hete alatt megismerték a budapesti arénát és már most várják a visszatérést: „Először is, egy telt házas csarnok hangulatától, atmoszférájától mindig libabőrös lesz az ember, a hely akusztikája hihetetlen és garantálhatom a játékosoknak és a négy résztvevő csapat szurkolóinak is, hogy a hangzavar fülsüketítő lesz. A körülmények, miként az egy vadonatúj létesítménytől elvárható, kiemelkedőek lesznek és azok a csapatok, amelyek bejutnak a DELO EHF FINAL4-ba, csodálatos környezetben szerepelhetnek majd” – idézte a sportvezetőt a szövetség oldala.

Horváth Gabriella, az MKSZ főtitkára megjegyezte, izgatottan várják, hogy a férfiak után a legjobb női játékosok, klubok és szurkolók is megismerhessék a sportág új otthonát.

A BL mostani szezonjában az ötszörös győztes – rendes játékidőben 2018 januárja óta veretlen – Győr 11 fordulót követően százszázalékos mérleggel vezeti csoportját, míg az A csoportban a magyar bajnok FTC-Rail Cargo Hungaria jelenleg a negyedik.

Borítókép: A Budapesti Kézilabda Aréna avatóünnepsége. Az 50 ezer négyzetméter alapterületű, 20 022 ember befogadására képes multifunkcionális csarnok 27 hónap alatt épült fel. MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak