Musorujsag
Élő Eredmények

Kupagyőztes légiósok távoznak a Siófok női kézilabdacsapatától

Kupagyőztes légiósok távoznak a Siófok női kézilabdacsapatától

MTI
A horvát beálló Katarina Jezic és a dán jobbszélső Simone Böhme is távozik az idény végén a Siófok KC női kézilabdacsapatától.

Mindkét játékos 2017 óta erősíti a siófoki együttest, amellyel 2019-ben megnyerték az EHF Kupát. A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint az Európa-bajnoki bronzérmes beálló és a világbajnoki harmadik helyezett jobbszélső mellett a szlovák Simona Szarková, a norvég Malin Holta és a szlovén Maja Vojnovic is távozik a szezon végén.

Csapó Kincső, Wald Kíra, Puhalák Szidónia, Lapos Laura, Herczeg Lili, valamint a tavaszt kölcsönben a Ferencvárosnál töltő Sirián Szederke élő szerződéssel rendelkezik. Ugyancsak a Siófok KC-t erősíti a jövőben Such Nelli, Debreczeni-Klivinyi Kinga, Kiss Nikolett, Andela Janjusevic, Lakatos Rita és Juhász Fanni, akik meghosszabbították szerződésüket.

A csapathoz egy-egy kapus, jobbszélső, beálló, irányító és balátlövő csatlakozik még a következő idény előtt. A Siófok 13 fordulót követően a nyolcadik helyen áll a női élvonal tabelláján.

Borítókép: Facebook / Siófok KC

További tartalmak