Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: 10 gólt lőtt a világ-, és Európa-bajnok szélső, de be kellett állnia a kapuba – ziccert védett

Videó: 10 gólt lőtt a világ-, és Európa-bajnok szélső, de be kellett állnia a kapuba – ziccert védett

m4sport.hu | Szerző: Sz.Sz.
A Füchse Berlin egyetlen kapust tudott nevezni a keddi Európa Liga találkozóra, a Pfadi Wintertur ellen, a mérkőzés egy rövid szakaszában a tíz gólt szerző Hans Lindberg állt be a kapuba, a 272-szeres dán válogatott szélső ott is megállta a helyét.

Kissé szokatlan jelenet történt a Pfadi Wintertur – Füchse Berlin (27–30) férfi kézilabda-Európa Liga találkozón. A mérkőzést eredetileg december 7-én játszották volna, de el kellett halasztani, mert a vendégek nem tudtak kiállni Covid-problémák miatt.

A berliniek sérülések és pozitív koronavírustesztek miatt a keddi összecsapásra is csak egyetlen kapust tudtak nevezni, azonban Dejan Milosavljevet kettő percre kiállították a második félidő közepén, így egy mezőnyjátékosnak kellett beállnia a kapuba.

Hans Lindberg, a világ-, és Európa-bajnok jobbszélső vette fel a megkülönböztető mezt, és rögtön az első svájci kísérletet hárította is.

A dán jobbszélső alaposan kivette részét csapata sikeréből, az utolsó hét berlini gólból négyet ő szerzett; összesen 10-et lőve csapata legeredményesebb játékosa volt, és egy védést is elkönyvelhettek a neve mellé.

Borítókép: m4sport.hu / Twitter

További tartalmak