Musorujsag
Élő Eredmények

Elmarad az álomdöntő a férfi kézikupában: már az elődöntőben találkozik a Szeged és a Veszprém

Elmarad az álomdöntő a férfi kézikupában: már az elődöntőben találkozik a Szeged és a Veszprém

m4sport.hu/MTI
Az M4 Sport Kézilabda magazinban kisorsolták a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjének párosításait: Pick Szeged – Telekom Veszprém és Budakalász – Fejér B.Á.L. Veszprém mérkőzést rendeznek a fináléba jutásért, azaz biztosan nem jön össze a Szeged–Veszprém álomdöntőt.

Az M4 Sport stúdiójában megtartott hétfői sorsoláson elhangzott, hogy a másik ágon a Fejér-B.Á.L Veszprém és a Budakalász KZRT csapatai találkoznak.

Legutóbb 2011-ben fordult elő, hogy nem a Telekom Veszprém és a Pick Szeged játszotta a kupadöntőt, akkor a veszprémiek ellenfele a PLER KC volt, a szegediek a legjobb négy közé sem kerültek be.

A négyes döntőre április 23-24-én kerül sor a győri Audi Arénában.

Rupp István, a magyar szövetség versenyigazgatója az adásban elmondta, hogy a Magyar Kupában csak az első és a második helyezés ér nemzetközi kupaindulási jogot.

Április 24-én, vasárnap nemcsak a férfi Magyar Kupa bronzmérkőzése és döntője lesz a győri Audi Arénában, hanem 14.45-től a Magyarország-Szlovákia női világbajnoki selejtező is.

A négyes döntő tervezett programja (Győr):
április 23., szombat:
férfi MK-elődöntő (16.45 és 19.15)
Telekom Veszprém-Pick Szeged
Fejér-B.Á.L Veszprém – Budakalász

április 24., vasárnap:
Magyarország-Szlovákia női vb-selejtező 14.45
férfi MK-bronzmérkőzés 17.15
férfi MK-döntő 20.00

Borítókép: Veszprém, 2021. november 14. A veszprémi Manuel Strlek (b) és Blaz Blagotinsek (j), valamint a szegedi Bánhidi Bence (k) és Dean Bombac (j2) a férfi kézilabda NB I 8. fordulójában játszott Telekom Veszprém – Pick Szeged mérkőzésen a Veszprém Arénában 2021. november 14-én. MTI/Vasvári Tamás

További tartalmak