Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: bedobásból szerzett elképesztő gólt a Pick Szeged ellen a Gyöngyös balszélsője

Videó: bedobásból szerzett elképesztő gólt a Pick Szeged ellen a Gyöngyös balszélsője

m4sport.hu
A HE-DO B. Braun Gyöngyös hazai pályán, 30–28-ra győzte le a férfi kézilabda NB I címvédőjét. A hazaiak balszélsője, Varsandán Milán szenzációs találatot szerzett bedobásból.

„Egy párszor már megnéztem. Azon gondolkodtam, ha feltesznek egy egyszerű kérdést, hogy melyik a legemlékezetesebb gólom, már egyszerű lesz válaszolni erre” – fogalmazott a Gyöngyös balszélsője.

Varsandán alaposan meglepte a Szeged kapusát, Mikler Rolandot. A játékvezetők passzív játékot jeleztek és csupán egyetlen átadása maradt a hazai csapatnak: „egy passzunk volt hátra és szabaddobást kaptunk. Besétáltam középre megkérdezni a játékvezetőt, hány passzunk van és már akkor hetven százalékosan eldöntöttem, ha nem lesz olyan helyzet, akkor ezt rá fogom dobni”.

Az M4 Sport Kézilabda magazinjában azt monda, nem sokat látott a kapuból, így érzéssel és egy kis szerencsével sikerült betalálnia.

„Gyorsan visszafutottunk, nem volt idő örömködni a gól után, de egy perc múlva már ünnepelhettük a győzelmet” – mondta a mérkőzésen négy gólt szerző Varsandán.

A mérkőzés összefoglalója:

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bognár István: Kevésbé jó teljesítményért is sok válogatott meghívót kaptak már
Az elmúlt másfél-két évben kivirágzó Bognár István az m4sport.hu-nak adott interjújában elmondta, tisztában van vele, a magyar labdarúgó-válogatott játéka nem feltétlen neki kedvez, és tiszteletben tartja Marco Rossi szövetségi kapitány válogatási elveit, de úgy érzi, nyújtott olyan teljesítményt, hogy kapjon egy esélyt a nemzeti csapatban.
Külföldi futball