Musorujsag
Élő Eredmények
×

Stine Oftedal: Ez egy új bajnokság, nem szabad, hogy a visszavágás hajtson minket

Stine Oftedal: Ez egy új bajnokság, nem szabad, hogy a visszavágás hajtson minket

m4sport.hu
Stine Oftedal, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának sztárja a Ferencváros elleni rangadó előtt kiemelte, hogy a mostani egy új alakulat, amit nem befolyásolhat a tavalyi, rivális ellen elbukott döntőnek bizonyult összecsapás.

A norvég irányító az M4 Sportnak elmondta, néha még eszébe jut az egy évvel ezelőtti meccs, amikor kikaptak. „Tudjuk azt, hogy a Fradi ha kifog egy jó napot, akkor bármire képes, ezt tavaly is megmutatták. Nem számít, hogy novemberben öt góllal nyertünk itthon, idegenben is győzni szeretnénk, így a legegyszerűbb bebiztosítani, hogy idén megnyerjük a bajnokságot.”

A kétszeres világ- és négyszeres Európa-bajnok, kétszeres olimpiai bronzérmes kézis hozzátette, a győzelemhez nagyon jó védekezésre lesz szüksége az ETO-nak, de figyelniük kell a Ferencváros gyors játékára és a jól cselező játékosokra is. „Remek elegyet alkotnak a jól egy-egyező és a távolról tüzelő játékosaik, ezt az elegyet nem könnyű kezelni, de erre nagy hangsúlyt fektetünk.”

A 18.15-kor kezdődő FTC-Rail Cargo Hungaria–Győri Audi ETO KC női kézilabda NB I-es rangadót az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti.

Borítókép: MTI/Krizsán Csaba

További tartalmak