Musorujsag
Élő Eredmények
×

Ambros Martín: Valami mintha kicsit félresiklott volna március környékén

Ambros Martín: Valami mintha kicsit félresiklott volna március környékén

m4sport.hu
A Bajnokok Ligája-csoportkör végéig minden rendben volt, aztán félresiklott valami a csapat játékában - véli a Győri Audi ETO vezetőedzője, Ambros Martín.

„Nehéz megmondani, mi hiányzott a döntőben. Még mindig rossz érzések vannak bennem, mert a fő célunk a Bajnokok Ligája megnyerése volt. Mindent megpróbáltunk, mindent beleadtunk” – nyilatkozta az M4 Kézilabda magazinjának a spanyol mester, aki amondó, bár lehettek volna jobbak is a vasárnapi BL-döntőben, összességében elégedett volt csapata játékával.

„A kulcsmomentumokból nem jöttünk ki jól, de büszke vagyok a lányokra, és a szurkolóinkra. Miattuk még nehezebb ez a helyzet. Most nem tudtuk visszahódítani a trófeát, de ez plusz erőt ad majd a következő időszakra” – mondta.

A Győr egy serleggel zárta az idényt, miután nemcsak a BL-elsőségről, a kupaaranyról is lemaradt, ami a nagy rivális Ferencvároshoz került, ráadásul a bajnoki cím is csak gólkülönbséggel dőlt el a javukra. Martín szerint a Bajnokok Ligája-csoportkör zárásáig sínen voltak, ám ott félresiklott valami.

„Nem vagyok elégedett a szezonnal, mégpedig az utolsó két hónap miatt. Nem tudom pontosan az okokat, de egy fantasztikus idény után, március környékén valami mintha kicsit félresiklott volna. A BL-csoportkör végéig minden sorozatban nagyszerűen teljesítettünk” – így az 54 éves vezetőedző, aki azt gyanítja, az olimpia és a világbajnokság túl sokat vett ki a játékosokból, a vb-t követő hosszú szünet után pedig már nem voltak olyan élesek, mint azt megelőzően.

Borítókép: Budapest, 2022. június 5. Ambros Martin, a Győr vezetőedzője a kézilabda női Bajnokok Ligája döntőjében játszott Győri Audi ETO KC-Vipers Kristiansand mérkőzésen a budapesti MVM Dome sportcsarnokban 2022. június 5-én. MTI/Kovács Anikó

További tartalmak