Musorujsag
Élő Eredmények
×

Tomori Zsuzsanna hét év után visszatér a Ferencvároshoz

Tomori Zsuzsanna hét év után visszatér a Ferencvároshoz

m4sport.hu
Tovább erősödik az FTC-Rail Cargo Hungaria, visszatér egykori sikerei helyszínére a négyszeres Bajnokok Ligája-győztes védekező-specialista Tomori Zsuzsanna.

A 34 éves Tomori 2010 és 2015 között szerepelt már a Népligetben, az FTC-vel magyar bajnok és kétszeres KEK-győztes, a csapat tagjaként kétszáz meccsen 1067 gólt lőtt.

„Hihetetlenül boldog vagyok, a BL-döntő után megtudtam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, és egy-két nap alatt le is tisztázódott minden. Nagyon rég terveztem már, hogy visszatérnék ide, ezért egy percig nem gondolkodtam rajta, hogy szeretnék élni a lehetőséggel, ha már megkaptam. Ebben a csarnokban, ebben a közegben minden érzés visszajött, ami bennem volt régen. Titokban bíztam benne, hogy lehetek még Fradi-játékos, és sikereket érhetek el a Fradival, mert speciális, nagyon jó érzés volt mindig is ebben a közegben játszani. Nagyon szeretnék a Fradival is FINAL4-ba jutni, és biztos vagyok benne, hogy az az esemény telt ház előtt, hihetetlen hangulatban zajlana – csodálatos dolog lenne” – mondta Tomori.

 

„Az idény során szinte végig ugyanezen a színvonalon teljesített, és bízom benne, hogy a Fradival is odaér Európa legjobb négy csapata közé. Hiszem, hogy rengeteget jelenthet a csapatunknak a céljaink eléréséhez, vele elöl és hátul is jelentősen nőtt a variációs lehetőségek száma” – vélekedett Görög Zsolt, az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója.

Első Ferencvárosi időszakát követően, 2015-től Győrben töltött négy évet, majd kettőt Siófokon, míg a legutóbbi idényt a norvég Vipers Kristiansand játékosaként teljesítette. Tomori nyolcszoros magyar bajnok, hatszoros Magyar Kupa-első, négyszeres Bajnokok Ligája-, kétszeres KEK- és EHF Kupa-győztes.

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek