Musorujsag
Élő Eredmények
×

Magyar utánpótlás-válogatott tehetséget igazolt az FTC női kézilabdacsapata

Magyar utánpótlás-válogatott tehetséget igazolt az FTC női kézilabdacsapata

m4sport.hu
A Ferencváros női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy szerződtette Sass Kincsőt.

 

A zöld-fehérek tájékoztatása szerint Sass Kincső szerződtetésére azért volt szükség, mert Suba Sára az MTK Budapesthez igazolt, így az FTC vezetősége Janurik Kinga és a jelenleg sérülésből lábadozó Bíró Blanka mellé szeretett volna egy harmadik számú kapust is a keretbe.

A 17 esztendős, magyar utánpótlás-válogatott Sass a ferencvárosiaknál nevelkedett, így nem lesz számára ismeretlen a környezet.

„Nagyon jó érzés volt belépni az Elek Gyula Arénába, főleg így, hogy a felnőtt csapathoz térhetek vissza, ez megtiszteltetés számomra. Hét évet töltöttem a klubnál, itt tanultam meg az alapokat, szóval abszolút meghatározó az életemben a Ferencváros. Mindig is figyeltem a felnőtt csapatot, és nagy álmom volt, hogy egyszer a felnőtt öltözőbe kerülhessek. Hittem benne, hogy sikerülhet, mert nagyon akartam és tettem is érte, illetve úgy voltam vele, hogy ott ülök majd, ha törik, ha szakad. A tanulásban és a sportban is az a fajta vagyok, aki mindent megtesz a céljaiért. Tudom, hogy az edzéseken is klasszisok lesznek majd velem szemben, de szeretem a kihívásokat, ezért nem tartok ettől. Szeretnék minél többet fejlődni, a lehető legtöbbet elsajátítani” – idézi a fradi.hu az új szerzeményt.

 

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak