Musorujsag
Élő Eredmények
×

Görbicz Anita válogatott játékosokat akar nevelni Győrben, de a célok változatlanok a következő szezonban is

Görbicz Anita válogatott játékosokat akar nevelni Győrben, de a célok változatlanok a következő szezonban is

m4sport.hu/MTI
Görbicz Anita szerint változatlan a célkitűzés a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál, azaz megnyerni a bajnokságot és a kupát, valamint bejutni a Bajnokok Ligájában a négyes döntőbe.

A klubelnök kiemelte, nagy dolog, hogy visszaszerezték a bajnoki címet, mert így a következő szezonban automatikusan indulhatnak a BL-ben, és nem kell “zöld kártyára” várniuk.

„Nekem tavaly sajnos még a döntőbe sem sikerült bejutni, úgyhogy ezért mindenképpen előrelépés az idei szezon” – értékelte csütörtökön a BL-idényt Görbicz Anita, aki egy év alatt lett játékosból sportigazgató, majd elnök. Az idei, budapesti fináléban a Győr 33-31-re kikapott a norvég Viperstől.

Görbicz Anita kiemelte, nem titok, hogy válogatott játékosokat akar nevelni a klubnál, szeretné átadni a tapasztalatát a gyerekeknek. Hozzátette, ehhez egy új struktúrát állítanak fel, jobban kontrollálják az edzőket és a játékosokat, akiknek pszichológus is segít.

Az is motiválhatja őket, hogy lássák, igenis be lehet kerülni az ETO felnőtt csapatába – hangsúlyozta Görbicz Anita, aki második gyermekét várja, ezért a “babázás” mellett ősszel várhatóan kevesebb ideje jut majd a klubra, de – amint jelezte – nagy stáb dolgozik a feladatok ellátásán.

Borítókép: Görbicz Anita a DVSC Schaeffler - Győri Audi ETO KC mérkőzésen (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Máthé Dominik: Ha nem igazoltam volna külföldre, akkor nem tartanék itt
Máthé Dominik négy hónapja végzi rehabilitációját súlyos térdsérülését követően, leghamarabb azonban jövő februárban léphet pályára új csapatánál, a Paris Saint-Germainnél. A magyar válogatott jobbátlövője jónak értékelte legutóbbi két évét, melyet Norvégiában töltött, és ezek nélkül nem válhatott volna a válogatott alapemberévé.
Kézilabda