Musorujsag
Élő Eredmények

Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Háfra Noémi

Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Háfra Noémi

m4sport.hu
Hiába indult számára remekül a találkozó, már a 8. percben megsérült.

Az Odense női kézilabdacsapata a Brest Bretagne vendégeként aratott 25-21-es sikert a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportküzdelmeiben. A dán együttes öröme azonban nem lehet teljes, mert súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Háfra Noémi, a csapat magyar átlövője.

A 24.hu szúrta ki, hogy a magyar válogatottban is alapembernek számító játékost a 8. percben a montenegrói Jaukovic meglökte, és az eset után Háfrát ölben kellett levinni a pályáról. Az addig eltelt időben szerzett egy gólt, volt két gólpassza és kiharcolt egy büntetőt is.

Dán médiainformációk szerint sérülése nagyon súlyos, minden valószínűség szerint elszakadt a keresztszalagja, ezért szinte biztosan ki kell hagynia a november 4-én kezdődő Európa-bajnokságot.

 

 

Borítókép: Háfra Noémi, MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Tudatos építkezés, de az idő szorít – alig egy hónap múlva kezdődik a női kézi Eb
Öt hónap után találkozott újra a magyar női kézilabda-válogatott: a szlovénok elleni két edzőmeccs eredménye messze elmaradt a várttól, de bízva Golovin Vlagyimir tudatos építkezésében, a támadásszervezés a későbbi összetartások programja lehet, szűk egy hónappal az első Európa-bajnoki meccs előtt egyetlen válogatott sincs csúcsformában.
Kézilabda