Musorujsag
Élő Eredmények
×

Golovin: Nem hiszem, hogy a hatodik hely a realitás

Golovin: Nem hiszem, hogy a hatodik hely a realitás

m4sport.hu
A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya szerint folyamatosan játékban tudott maradni a csapat, viszont a fáradtság meglátszott a játékosokon.

Golovin Vlagyimir szerint a válogatott helyt tudott állni, és folyamatosan játékban maradt a svédek ellen, de az egy hét alatt lejátszott három meccs meglátszott a játékosokon: “Folyamatosan játékban voltunk, de a svédek tudták tartani az előnyüket, és könyörtelenül kihasználták a hibáinkat. Biztos vagyok benne, hogy jobban is teljesíthettünk volna, de látszott a fáradtság a csapaton, nehezen álltunk vissza, ami miatt könnyen kaptuk a gólokat” – nyilatkozta a szövetségi kapitány a mérkőzés után.

“Nem volt probléma mentálisan, nyerni akartunk, de ez volt a harmadik mérkőzésünk a héten, és emiatt is hamar elfogytunk. A cserék is segítettek, úgy is, hogy nekik nehéz dolguk volt, hiszen kevés játékpercet kaptak eddig, és úgy kellett beállniuk.”

Golovin kiemelte, nem tartja a hatodik helyet reálisnak: “Ha a második meccsre úgy állunk fel, mint most, akkor az másként alakul. A skandináv csapatok ellen a győzelem nem volt elvárható”.

Debreczeni-Klivinyi Kinga a hibákra hívta fel a figyelmet, ami kibillentette őket a ritmusukból: “Jól játszottunk, de sok volt a technikai hibánk, ahogyan eladtuk a labdát, ők megindultak, és kihasználták a helyzeteiket”.

Végezetül Albek Anna mondta el véleményét a mérkőzésről, aki nem volt megelégedve a csapat védekezésével, amit miatt, magát okolta: “Nem tudtuk megcsinálni, amit elterveztük védekezésben. Sajnos nekem sem sikerült eleget segítenem a hátul, emiatt biztos lesz ma egy álmatlan éjszakám”.

Borítókép: MTI/Czeglédi Zsolt

További tartalmak