Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: A szezon végén távozik a Telekom Veszprém irányítója

Hivatalos: A szezon végén távozik a Telekom Veszprém irányítója

m4sport.hu
A Telekom Veszprém honlapján jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg irányítójának, Petar Nenadicnak a szerződését, aki így a szezon végén távozik.

A szerb válogatott játékos 2018 januárjában érkezett a veszprémiekhez a Füchse Berlintől, majd 2021-ben szerződést is hosszabbított a magyar csapattal, erre 2023-ban azonban már nem kerül sor.

A klub közleményében arról számol be, Nenadic a kezdetektől meghatározó tagja volt a csapatnak, a 2018/19-es és a 2019/20-as szezonban is őt választották meg a szurkolók az idény legjobb játékosának, így ő vehette át mind a két évben a Carlos Pérez díjat.

Nenadic az elmúlt közel öt évben egy magyar bajnoki címet, három Magyar Kupát és három SEHA-ligát emelhetett a magasba a Veszprém játékosaként.

Borítókép: Veszprém, 2022. szeptember 28. A veszprémi Petar Nenadic (b) és Stanislav Kasparek, a román csapat játékosa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A csoportjának 3. fordulójában játszott Telekom Veszprém - CS Dinamo Bucuresti mérkőzésen a Veszprém Arénában 2022. szeptember 28-án. MTI/Bodnár Boglárka

További tartalmak