Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kihívás elfogadva: a Pick Szeged is csatlakozott a "japános" kezdeményezéshez, s további öt csapatot bevont

Kihívás elfogadva: a Pick Szeged is csatlakozott a "japános" kezdeményezéshez, s további öt csapatot bevont

m4sport.hu
A Pick Szeged kézilabdacsapata csatlakozott a Kozármisleny FC által itthon elindított kezdeményezéshez, s a Celje elleni idegenbeli BL-meccse után szépen kitakarította öltözőjét.

A világbajnokság számtalan témája közül az egyik már-már szokás szerint a japán kultúra csodálatos megnyilvánulása, amelynek a katari stadionok látják legnagyobb előnyét: az ázsiai válogatott valamennyi mérkőzését követően tisztaságtól ragyog az öltöző, de még a lelátók is, köszönhetően a játékosok és szurkolók lelkiismeretes kitakarításának.

Az akció Magyarországra is elért, mégpedig az NB II-es Kozármisleny FC-nek köszönhetően, amely a hétvégi bajnokiját követően nemcsak csillogva-villogva hagyta szombathelyi öltözőjét, de további öt magyar klubot is bevont a kezdeményezésbe.

Köztük a Pick Szeged kézilabdacsapatával, amely becsülettel elfogadta a kihívást és a Celje elleni keddi Bajnokok Ligája-mérkőzése után szépen rendben hagyta ott az öltözőt, majd tovább terjesztette a takarítási akciót: a szegedi kosár- és vízilabdacsapat mellett a Győri Audi ETO és a Budai Farkasok kézi- és az MTK futballcsapatát hívta ki.

Várjuk a folytatást!

Borítókép: Pick Szeged / Facebook

További tartalmak

Kapcsolódó hírek