Nemzeti Sportrádió
Most szól:
Élő Eredmények

Súlyos érvágás az FTC női kézicsapatának – keresztszalag-szakadást szenvedett az olimpiai bajnok beálló

Súlyos érvágás az FTC női kézicsapatának – keresztszalag-szakadást szenvedett az olimpiai bajnok beálló

m4sport.hu
Elszakadt a keresztszalagja Béatrice Edwige-nek, ezért a Ferencváros női kézilabdacsapatának olimpiai bajnok francia játékosa a mostani szezonban már nem léphet pályára.

A klub honlapjának pénteki beszámolója szerint a beálló térde ezen a héten, az egyik edzésen sérült meg súlyosan.

„Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt, de mindent megteszek a rehabilitáció alatt, hogy a lehető legjobb állapotban térjek vissza. Nagyon fognak hiányozni a Fradi-szurkolók, és bár a pályán nem lehetek ott, minden erőmet küldöm majd a csajoknak. Hálás vagyok a klubnak is a jelenlegi helyzetben nyújtott támogatásért és a bizalomért” – nyilatkozta sérülésével kapcsolatban a fradi.hu-nak Edwige.

Béatrice Edwige (fotó: MTI/Illyés Tibor)

Az FTC hétfőn jelentette be, hogy Kovács Anett sem játszhat az idény hátralévő részében, a magyar válogatott jobbszélső térdében szintén egy edzésen teljesen elszakadt az elülső keresztszalag, melyet műtéti úton kellett pótolni.

(fotó: fradi.hu)

A korábbi sérültek közül már Szöllősi-Zácsik Szandra, Alicia Stolle, Bíró Blanka és Cirjenics-Kovacsics Anikó is edzésbe állt.

Borítókép: Érd, 2022. október 15. A ferencvárosi Beatrice Edwige (b) és Markéta Jerábková, a norvég csapat játékosa a kézilabda női Bajnokok Ligája A csoportjában az 5. fordulóban játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Vipers Kristiansand mérkőzésen az Érd Arénában 2022. október 15-én. MTI/Illyés Tibor

További tartalmak