Musorujsag
Élő Eredmények

Férfi kézi-vb podcast, 1. rész: Megülni a sötét lovat

Férfi kézi-vb podcast, 1. rész: Megülni a sötét lovat

m4sport.hu
Helyszíni stábunk átbeszélte, mire érdemes figyelni a magyar válogatott világbajnoki nyitómérkőzésén, avagy hogyan lehet legyőzni Dél-Koreát!?

Borítókép: MKSZ/Cseh Péter

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Akad feltörekvő tehetség, de sokat látott játékmester is – hét játékos, aki először léphet pályára kézilabda-világbajnokságon
Vannak olyan játékosok, akiknek már nem kell bizonyítaniuk, letették névjegyüket a sportág legnagyobb színpadán. Nikola Karabatic már a kilencedik alkalommal léphet pályára, Thierry Omeyer öt aranyérmet is nyert a franciákkal, Mikkel Hansen tűpontos, szélvészgyors lövései is segítették Dániát a címvédésben és Magnus Wislander, valamint a svéd aranygeneráció tagjai is beírták magukat a történelemkönyvekbe, de számos játékost fel lehetne sorolni, hosszú a lista. Azonban, mint minden tornán, most is vannak olyan játékosok, akik első kézilabda-világbajnokságukra készülnek: listánkon szerepelnek olyan nevek, akik fiatal koruk ellenére más nagy tornán már megcsillogtathatták tudásukat és tapasztaltabb, sokat látott játékosok is, akiknek még nem volt lehetőségük bemutatkozni a világbajnokságon.
Kézilabda
Összeszokottság, mesteri beállójáték, megújult Ancsin és kihasználatlan szélsők – bemutatjuk Chema Rodríguez első vb-keretét
Az elmúlt években már megszokott nevek alkotják majd a magyar férfi kéziválogaott keretét, az előzetesen megnevezett bő, harmincötös névsorból 18-an maradtak. Bemutatjuk, kik képviselhetik Magyarországot a 28. férfi kézilabda-világbajnokságon. Chema Rodríguez első tornájára készül szövetségi kapitányként, melyen a célkitűzés egyértelmű: olimpiai selejtezőtornát érő helyezés elérése.
Kézilabda
Hamarosan újra pályára léphet klubjában Máthé Dominik
Nagyon várja már, hogy újra játszhasson Máthé Dominik, a Paris Saint-Germain magyar válogatott térdsérülést szenvedett kézilabdázója, aki csaknem egyéves rehabilitáció után, február elején léphet ismét pályára.
Kézilabda