Musorujsag
Élő Eredmények
×

Gyermeket vár a Győri Audi ETO átlövője

Gyermeket vár a Győri Audi ETO átlövője

m4sport.hu
Veronica Kristiansen arról tájékoztatta csapata, a magyar bajnoki címvédő Győri Audi ETO vezetőségét, hogy egy új életet hord szíve alatt.

„Hihetetlen boldog vagyok, és várom már a várandósság időszakát. Fantasztikus érzése, hogy egy új élet növekszik a szívem alatt. Köszönöm a klub eddigi támogatását, és hiszek a lányokban, hogy az idei szezonban minden célunkat elérik. Én mellettük leszek, és támogatom őket mindenben”mondta Veronica Kristiansen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Veronica Kristiansen (@veronicakristiansen) által megosztott bejegyzés

„Tiszta szívből gratulálok, jó egészséget kívánok Veronica-nak az elkövetkezendő időszakhoz. A női kézilabdázásban sohasem egyszerű egy klubvezető élete, ha egy játékosra hosszú ideig nem számíthatunk. Veronica időben tájékozatott minket szándékairól, tisztában voltunk azzal, hogy hosszabb időre kieshet a játékból. Nyilván nem egyszerű őt pótolni, de hiszem, hogy Line Haugsted visszatérésével egyáltalán nem gyengülünk a poszton. Veronica-nak ezúton is boldog és nyugodt babavárást kívánunk, és várjuk vissza a csapatba” – vélekedett Endrődi Péter a Győri ETO Kft ügyvezetője.

További tartalmak