Musorujsag
Élő Eredmények
×

Estelle Nze Minko hosszabbított a Győri Audi ETO KC-vel

Estelle Nze Minko hosszabbított a Győri Audi ETO KC-vel

MTI
Továbbra is a Győri Audi ETO női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Estelle Nze Minko.

A klub pénteken jelentette be, hogy a francia játékos 1+1 évvel hosszabbította meg szerződését.

„Nagyon gyorsan kiderült, hogy Estelle és az ETO céljai megegyeznek. Szeretnénk a legjobbak lenni, és minden fronton győzedelmeskedni. A következő évadban is bombaerős irányító párosunk lesz, hiszen Estelle és Stine Oftedal remekül megérti egymást, mindketten kiválóan látnak a pályán és villámgyorsak. Sok csapat csak álmodik ilyen játékosokról. Estelle ráadásul nem csak a pálya közepén bevethető, tehát jövőre is sok variációs lehetősége lesz edzőnknek. Boldog vagyok, hogy Estelle és az ETO közös története tovább íródik” – nyilatkozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

„A személyes ambícióim teljes átfedésben vannak a klub által felvázolt tervekkel. Továbbra is a legfőbb célom, hogy Bajnokok Ligája-győztes lehessek, amit szeretnék a csapattársaimmal itt Győrben közösen elérni” – idézte a klub közleménye Nze Minkót.

A légiós 2019 nyarán igazolt az ETO-hoz. A 31 éves irányító győri színekben eddig 135 tétmérkőzésen szerepelt és 560 gólt szerzett, ami 4,14-es meccsenkénti gólátlagot jelent. Magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes, a Bajnokok Ligájában eddig egy ezüst- és egy bronzérmet tudhat magáénak.

Borítókép: Estelle Nze Minko (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

További tartalmak