Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: gólöröm közben üvöltötte le ellenfele fejét a Veszprém balszélsője a vb-n

Videó: gólöröm közben üvöltötte le ellenfele fejét a Veszprém balszélsője a vb-n

m4sport.hu
Kettős kiállítás lett a következménye Bjarki Már Elísson hajrában szerzett góljának a férfi kézilabda-világbajnokság Izland–Portugália csoportmeccsén.

A Veszprém balszélsője 25–24-es vezetésnél talált be, miközben Francisco Costa hátulról szabálytalankodott vele szemben. Gólöröm közben Elisson a fiatal portugál arcába üvöltött, mindkét játékos kétperces büntetést kapott. A meccset végül 30–26-ra nyerte Izland a magyar érdekeltségű D csoportban, Bjarki Már Elísson kilenc góllal járult hozzá a győzelemhez.

„Egy tizenhét éves srácról van szó, kicsit le kellett hoznom a földre – indokolta gesztusát a mérkőzés után a veszprémi légiós. – Amúgy semmi bajom nincs vele, de már némileg mögöttem volt, amikor a mezemnél fogva meghúzott. Nem tudom, miért reagáltam rá így, egyszerűen nem tudtam kontrollálni magamat.”

A világbajnokságot Dél-Korea nyolcgólos legyőzésével kezdő magyar válogatott szombaton 20.30-tól Izlanddal, hétfőn 20.30-tól pedig Portugáliával játszik, a középdöntőbe az első három helyezett jut. Az m4sport.hu a vb összes mérkőzését élőben közvetíti.

További tartalmak