Musorujsag
Élő Eredmények

A pont nélküli Zöld-foki Köztársaság a magyar válogatott ellen javítana mérlegén

A pont nélküli Zöld-foki Köztársaság a magyar válogatott ellen javítana mérlegén

m4sport.hu
A magyarokkal egy középdöntő csoportban Portugália magabiztosan, 35-23-ra verte a Zöld-foki Köztársaság válogatottját. Az első félidő még szoros volt, de a másodikban ellenállhatatlan volt az európai csapat. A két szövetségi kapitány a mérkőzést követően hasonlóan vélekedett a látottakról.

“Az elején nagyon nehéz volt a mérkőzés, az ellenfél próbálta a létező legjobbat kihozni a meccsből. Komolyan vették a mérkőzést, miközben mi sokat hibáztunk a befejezéseknél. A második félidőben lépésről lépésre javultunk, biztossá tettük a vezetést. Sokkal nyugodtabbak és koncentráltabbak voltunk fordulás után” – nyilatkozta a portugálok mestere Paulo Jorge Pereira az IFH-nek, akinek a következő mérkőzésen a házigazda, eddig százszázalékos Svédország ellen kell felkészítenie csapatát.

A zöld-foki válogatott szerb szövetségi kapitánya, Ljubomir Obradovic is belátta, hogy a portugálok megérdemelték a győzelmet, jobban játszottak.

“Egy vitathatatlan, szép győzelmet arattak a portugálok. Az első félidőben még próbáltuk kiegyenlítetté tenni a mérkőzést, de a második játékrészben túl sok hibát vétettünk, aminek köszönhetően egyre nagyobb lett a különbség a két csapat között. Most nincs más hátra, minthogy a magyarokra koncentrálunk és igyekszünk javítani” – mondta a 68 éves szakember.

A magyar válogatott vasárnap 15:30-kor lép pályára a Zöld-foki Köztársaság együttese ellen.

Borítókép: Ljubomir Obradovic (Fotó: EPA/Adam Ihse)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek