Musorujsag
Élő Eredmények
×

Betör a kézilabdapiacra a Nike, egyedi mezeket készít a francia BL-csapatnak

Betör a kézilabdapiacra a Nike, egyedi mezeket készít a francia BL-csapatnak

m4sport.hu
A HBC Nantes hétfőn jelentette be, hogy négyéves szerződést kötött az O Sports céggel, a Nike Team Sport márka hivatalos franciaországi forgalmazójával.

A frissen aláírt szerződés 2023. július 1-jétől lép életbe, azaz nyártól már a HBC Nantes játékosai és személyzete is kifejezetten kézilabdára kifejlesztett Nike-ruházatot kap. Az egyedi tervezésű mezeket a csapat otthonában, a H Arénában és az interneten is értékesíteni fogják, a klub honlapja pedig megemlíti, a Nantes lesz az első 100 százalékban a Nike által támogatott kézilabdaklub a világon.

„A HBC Nantes 70. évfordulójának alkalmával egy új fejezet nyílik a klub történetében. Az O Sports-szal való együttműködés a közös ambíciók eredménye. A következő 4 évben a világ legnagyobb sporteszközgyártójával egyesítjük arculatunkat, új lépést kívánunk tenni a sport és a marketing terén. Az O Sports támogatása és szaktudása nagyszerű Nike-kollekciókat ígér a HBC Nantes és szurkolói számára. Alig várjuk, hogy bemutathassuk ezeket az új termékeket, és alig várjuk, hogy júliusban találkozzunk a lilába öltözött emberekkel” – vélekedett Gael Pelletier a Nantes elnöke.

Borítókép: EPA/Bo Amstrup

További tartalmak