Musorujsag
Élő Eredmények

Chema Rodríguez: Büszke vagyok a srácokra, amikor harcolnak, de most nem tették, amit nem értek

Chema Rodríguez: Büszke vagyok a srácokra, amikor harcolnak, de most nem tették, amit nem értek

m4sport.hu
A magyar férfi kézilabda-válogatott 40-23-ra kikapott a címvédő Dániától az olimpiai kvalifikációs világbajnokság negyeddöntőjében, szerdán Stockholmban. A mérkőzés után a magyar válogatott tagjai csalódottan értékelték teljesítményüket, ahogy a szövetségi kapitány, Chema Rodríguez is értetlenül állt a látottak előtt és magára vállalta a felelősséget.

A mérkőzés után a magyar válogatott tagjai csalódottan értékelték teljesítményüket, ahogy a szövetségi kapitány, Chema Rodríguez is értetlenül állt a látottak előtt és magára vállalta a felelősséget.

„Büszke vagyok a csapatomra, amikor harcolnak, amikor mindent megtesznek a pályán a győzelemért. Szerintem ezt most nem tették meg a srácok, amit nekem nagyon nehéz felfogni, hogy miért volt így. Azt tudtuk, hogy Dánia jobb nálunk, ez benne van a pakliban, de mindig mondom a csapatnak, hogy harcolni kell, és minden bele kell adniuk az eredményért, ami ma nem történt meg. Ez, természetesen az én hibám, hiszen én vagyok az edző. Talán nem készítettem fel jól a csapatot, ezért nem voltak elég összeszedettek, nem tudtak megfelelően harcolni. Ez nem a csapat hibája, ez az én gondom. Magamra nem lehetek büszke, de a csapatra mindenképpen, amennyire csak lehet. Összességében nem álltunk készen erre a mérkőzésre. Jól kezdtünk, jól védekeztünk, de a következő pillanatban olyan volt, mintha pályán sem lennénk. Nem voltunk elég nyugodtak. Minden szituációban rossz döntést hoztunk, lerohanásokban, a védekezésben nem találtuk a ritmust. Ha mindent megteszünk, akkor ki lehet így kapni, de ma nem adtunk bele mindent, hogy megnyerjük a mérkőzést” – értékelt a dánok elleni vereség után Chema Rodríguez.

Borítókép: Chema Rodríguez (m4sport.hu)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Magyarország elleni vereséggel kezdődött, hat évvel később hasonlóan zárulhat Dánia aranykorszaka – következik a kézi-vb egyenes kieséses szakasza
Két éve Franciaország jelentette a végállomást Egyiptomban, a világbajnokság negyeddöntőjében. Idén a zsinórban harmadik elsőségére hajtó Dániával találkozik a magyar kézilabda-válogatott szerdán, 18 órakor, Stockholmban. Meglehetősen nehéznek ígérkezik a feladat, de 2017-ben a nyolcaddöntőben már kiütöttük a későbbi kétszeres győztest.
Kézilabda