Musorujsag
Élő Eredmények

Rosta Miklós nem hosszabbít Szegeden, már alá is írt Romániában – sajtóhír

Rosta Miklós nem hosszabbít Szegeden, már alá is írt Romániában – sajtóhír

m4sport.hu
A Dinamo Bucuresti elnöke, Ionut Popa egy román lapnak elárulta, megszerezték az OTP Bank-Pick Szeged és magyar kézilabda-válogatott beállóját, Rosta Miklóst.

A román prosport.ru információi szerint, a már a megállapodás is megköttetett, de a világbajnokság miatt hivatalosan még nem közölték, árulta el a Dinamo Bucuresti elnöke, Ionut Popa.

„Már aláírtunk, de egyelőre nem jelenthetjük be, negyeddöntőt játszik a világbajnokságon. Fiatal, nagyon jó játékos és sok gólt szerez a vb-n. Ez jó visszajelzés és nagyon örülök, hogy a jó játékosok szívesen jönnek és dolgoznak együtt Xavi Pasqual” – célzott az elnök a csapat vezetőedzőjére, aki a Barcelonával háromszor is megnyerte a Bajnokok Ligáját, valamint tizenegyszer végzett a spanyol bajnokság élén.

A ProSport korábban Vladimir Cuparát is összeboronálta a bukaresti csapattal, hivatalos bejelentés azonban egyelőre nem történt.

Rosta szerződése 2023 nyarán lejár Szegeden.

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Chema és Rosta a tapasztalatot, Nagy László a tartás visszaszerzését emelte ki a norvégok elleni meccs előtt
A magyar férfi kézilabda-válogatott <a href="https://m4sport.hu/kezilabda/cikk/2023/01/25/tortenete-legsulyosabb-vb-vereseget-szenvedte-el-dania-ellen-a-magyar-kezivalogatott" target="_blank" rel="noopener">története legsúlyosabb vb-vereségét szenvedte el Dánia ellen</a> a kézilabda-világbajnokság negyeddöntőjében. A lesújtó vereség a játékosokat, a szövetségi kapitány és a stábot is mélyen érintette, ám mindenki már inkább előre tekint, és ha szeretnénk is elfelejteni ezt a kudarcot, tapasztalatnak – még ha negatívnak is – jó volt ez a mérkőzés. Chema Rodríguez szerint pedig a dánok elleni párharc arra is rávilágított, mi történik akkor, ha nem koncentrál 100%-osan a csapat.
Kézilabda