Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Andó Arián nyolc védéssel sokkolta a svájci játékosokat az Eb-selejtező második félidejében

Videó: Andó Arián nyolc védéssel sokkolta a svájci játékosokat az Eb-selejtező második félidejében

m4sport.hu
Andó Arián 2019-ben mutatkozott be a magyar férfi kézilabda-válogatottban, de azóta nem sokszor kapott bizonyítási lehetőséget. 2023 márciusában azonban Chema Rodríguez meghívta a Balatonfüred kapusát a Svájc elleni két Eb-selejtezőre. Andó már az első, idegenbeli mérkőzésen is igyekezett maradandót alkotni, kilenc védéssel segítette a csapatot. Ráadásul ebből nyolcat a második játékrészben mutatott be.

A Svájc elleni győztes Eb-selejtezőről itt olvashat bővebben, a meccset 13 góllal zár Lékai Máté remeklését itt tekintheti meg.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bartók Donát válogatottságról álmodik, függetlenül attól, hogy megmondták, ne számítson meghívóra
Bartók Donát 2021-ben igazolt a svájci Kadetten Schaffhausenhez, amellyel nagyon jó szezont fut. A bajnokságban a második helyen állnak a Kriens mögött, de állnak még a kupában ész az Európa Ligában is, ahol a svéd Ystads lesz az ellenfél a nyolcaddöntőben. A magyar jobbátlövő az M1-nek nyilatkozott a szezonról, elvárásokról és tervekről, ahogyan a válogatottat is szóba hozta, amelynek mezét tízszer húzhatta magára..
Kézilabda
Leverkusen–Ferencváros El-nyolcaddöntő, férfi kézi Eb-selejtező és kosárlabda csütörtökön élőben az M4 Sporton
Csütörtökön végre ismét láthatjuk a Ferencvárost a labdarúgó Európa-ligában: Sztanyiszlav Csercseszov együttese a Bayer Leverkusennel csap össze a sorozat nyolcaddöntőjében. Élőben közvetítjük a férfi kézilabda-válogatott Svájc elleni Európa-bajnoki selejtezőjét, emellett adjuk a női kosárlabda Magyar Kupa, illetve a jégkorong Erste Liga elődöntőjét is.
M4 - Lelátó