Musorujsag
Élő Eredmények

Elek Gábor: Nagyon ne akard tudni, hogy mit mondtam a szünetben

Elek Gábor: Nagyon ne akard tudni, hogy mit mondtam a szünetben

m4sport.hu
A Fradi edzője roppant elégedetlen volt az első félidőben mutatott játékkal, a második félidőt már elfogadhatónak tartja, bár a támadás ott sem volt számára megfelelő.

A Ferencváros hazai pályán hatgólos különbséggel, 35-29-ra nyert a Siófok ellen a női kézilabda NB I pénteki játéknapján. Eleg Gábor, a zöld-fehérek vezetőedzője a győzelem ellenére is roppant elégedetlen volt csapata játékával.

Sok impulzus éri a játékosokat a különböző válogatottakban, és ezt három nap alatt nem lehet rendbe rakni. Azért bízom benne, a jövő héten kicsit előrébb megyünk, különben nagyon nagy baj van. Ez egy antikézilabda volt mindkét csapat részéről, elég gyenge védekezésekkel. Főleg a mienk volt kaotikus. Semmilyen szempontból nem volt jó mérkőzés” – mondta a lefújás után az M4 Sport kamerái előtt.

Sétálgattunk, lassan játszottunk én nagyon utálom ezt a kézilabdát, pedig végül is magabiztosan játszottunk, Nem számítottam sziporkázó játékra, de ennél azért picivel többre” – értékelt a szakember.

Arra a kérdésre, mit mondott a szünetben a játékosainak csak annyit válaszolt: “Azt ne akard tudni! Azt nagyon ne akard tudni!” A második félidőben kapott 11 gólt már vállalható teljesítménynek mondta, ugyanakkor a támadójáték lett az áldozata, hogy jobban koncentráltak a védekezésre.

Nagyon türelmetlenek voltunk védekezésben, a Siófok hosszú lefolyású játékokat játszott, ami érthető a részükről, ehhez nem volt türelmünk, ezért egy gólzivatar lett az első félidő, amit én nagyon utálok, mert nagyon rosszul is ki lehet jönni belőle. Továbbra sem tudom, ezzel a támadójátékkal miként tudtunk 35 gólt lőni” – mondta Elek.

További tartalmak