Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: a Fradi-kapus bravúrját is beválasztották az El-csoportkör legnagyobbjai közé

Videó: a Fradi-kapus bravúrját is beválasztották az El-csoportkör legnagyobbjai közé

m4sport.hu
Az Európai Kézilabda Szövetség Borbély Ádám egyik bravúrját választotta az Európa-liga csoportkörének második legszebb védésének.

A Ferencváros a Flensburg elleni bravúros döntetlennel bejutott az El nyolcaddöntőjébe, a csoportkör zárultával pedig az EHF megválasztotta a tíz forduló öt legszebb védését. A zöld-fehérek kapusa a PAUC Handball elleni hazai mérkőzés 59. percében az olimpiai bajnok Romain Lagarde-dal szemben mutatta be a kulcsfontosságú védést, amelyet az európai szövetség a csoportkör második legszebb bravúrjának választott.

A Ferencváros jövő kedden a Montpellier-t fogadja az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.

Borítókép: fradi.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Hat játékos, aki remek teljesítménnyel dörömböl a férfi kéziválogatott ajtaján
A magyar férfi kézilabda-válogatott a soron következő két Európa-bajnoki selejtezőre készül, Svájc ellen előbb idegenben, majd hazai pályán, Tatabányán bizonyíthat és fiatalodhat tovább a csapat. Chema Rodríguez szövetségi kapitány a januári világbajnokság óta először hirdetett keretet: az átalakulóban lévő csapatban nem szerepelnek olyan nevek, akik életkoruk alapján és a szezonban nyújtott eddigi teljesítményükkel helyet érdemeltek volna a felkészülés ezen szakaszában, hogy bizonyíthassák rátermettségüket. Összeszedtük, szerintünk kik szolgáltak volna rá a meghívóra.
Kézilabda